So Be It!!!


A blog  az olyan mint a napló, nem? Akkor úgy lenne stílusos kezdeni mint a filmekben, hogy "Kedves Naplóm"..... De ha nem lesz kedves a naplóm? Hozzám vagy a Nyájas olvasóhoz? Szóval necces!
Ezért az a legegyszerűbb ha azt írom,hogy......nem írok semmit! Fuck Off Napló! :D
Meg különben is. Ide mit írjak? Valakinek valami ötlet? Elolvassa ezt egyáltalán bárki? Mit kell ebbe bele írni? Az életemet? My life? Amíg erre nem kapok válasz vagy ötleteket addig nem is folytatom! Blog, bmeg....mekkora hülyeség! Mindegy, csapassuk! Tehát, Nyájas olvasó? Ötlet? ;)

Koncepció a következő: Ahogy esik úgy puffan! Ennek értelmében a blogbejegyzések kezdődjenek úgy, hogy So Be It
az az, Hát legyen! Ez egyébkén egy filmből van, nézzétek meg(Pump Up The Volume)

Tehát akkor So Be It!!!

Éppen Ramonest hallgatok random leosztásban! A kedvenc zenekarom! A punk alap köve!
És tegnap megtudtam a tanáromtól aki egyben a mesterem is, hogy szoros barátságot ápolt velük, lehidaltam! Számomra ez brutál durva! Át kell értékelnem az életemet! :D A Ramones és a Tanárom.....hihetetlen!!!! :) Arról mér nem is beszélek, hogy a Sex Pistols zenekarral szintén ilyen nexusba került és Sic Vicous volt az ivócimbije....áhhh, tényleg hihetetlen és lenyűgöző! Emellett egy akkora koponya zeneileg a csávó! Mondjuk tegnap 4 óra tömény zene elmélet este, meló után eléggé durva volt de a cél a fontos, azért bármit!
Na szóval Ramones szól és várom Zolit, aki a legjobb barátom, már alig várom, hogy elmeséljem neki a tegnapot! :)
Ha távozott folytatom, Nyájas Olvasó! :)

 

No, újra szól a Ramones, Zoli lelépett! Megvitattuk az utóbbi találkozás óta történt dolgokat, zsír! A mai napról csak annyit, hogy valami ételmérgezést szedtem össze vagy mi a francot, nagyon élvezem ennek hatásait.... :S Asszem most megpróbálok enni aztán bele zuhanok az ágyba! A mai napra úgy gondolom ez bőven elég is, annak a max 2 embernek aki elolvassa! Bár lehet, hogy holnap már az egész Blog.hu rajtam fog röhögni! Ez érdekes, ebben nagy mennyiségű pesszimizmus vagy még nagyobb optimizmus van? Érdekes dolog az ember de ebbe most nem mennék bele! Összefoglalva, zsír volt a mai nap minden szempontból, a holnapi még jobb lesz! Holnap újra jelentkezem és egyből egy erős gondolatébresztővel fogom kezdeni!

Jó éjt!

So Be It!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://so-be-it.blog.hu/api/trackback/id/tr395114281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása